Măsuri de ordine la Campionatul Naţional de Hochei

jandarmi

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş, va acorda sprijin I.J.J. Harghita pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică, cu ocazia partidei de hochei din cadrul Campionatului Național de Seniori 2016 – 2017

În perioada 4 – 5 noiembrie, a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, va participa în sprijinul colegilor jandarmi din cadrul I.J.J. Harghita, cu un efectiv de aproximativ 12 jandarmi operativi, pentru asigurarea măsurilor specifice de ordine publică, cu prilejul meciului de hochei, dintre echipele Progym Gheorgheni şi Sport Club Miercurea Ciuc, din cadrul Campionatului Național de Seniori, sezonul 2016 – 2017, care va avea loc pe Patinoarul din localitatea Gheorgheni.
Informații:
Data: 04.11 – 05.11.2016
Ora: meciurile vor debuta la orele 18.30
Locul: Patinoarul din loc. Gheorgheni
Echipe: Progym Gheorgheni – Sport Club Miercurea Ciuc

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş recomandă tuturor spectatorilor, fie ei din jud. Mureș, jud. Harghita sau alte judete, să respecte prevederile legale privind desfăşurarea competiţiei sportive, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.