Medalie de bronz pentru clubul mureșean „Tiger Budo” la Campionatul European de Karate Kyokushin

campionat-european-kyokushin

Capitala Bulgariei, Sofia, a fost in perioada 25-26 noiembrie 2016 gazda Campionatului European de Karate Kyokushin dedicat cadeților (U16), tineretului ( U22) și categorie Seniorilor Open. Și-au anunțat prezenta 24 de țări și peste 350 de sportivi și-au disputat titlul de campion european la probele competiției: kata și kumite.
Evenimentul a fost organizat sub tutela Organizației Europene de Karate (EKO) care, conform organizatorilor, oferă cel mai înalt standard in ceea ce privește arbitrajul, cât și fairplay-ul, și în colaborarea cu Ministerul Tineretului și Sportului din Bulgaria și Primăria Sofia.
Lotul României a fost compus din 15 sportivi, reprezentând toate categoriile de vârstă, cât și cele două probe ale competiției.
Orașul și clubul nostru a fost reprezentat de Norbert Szabo și Norbert Tanaszi, antrenați, fiind de Sensei Traian Dumbrăvean 3 DAN, aceștia s-au alăturat lotului național pentru categoria de vârstă cadeți. Astfel, după o categorie compusă din 15 concurenți, Norbert Szabo a reușit să obțină locul al III-lea la kumite, minus 55 kg, acesta având o participare demnă de luat în seamă și la proba de kata. La fel de bună a fost și participarea lui Norbert Tanaszi care, pentru prima dată la un Campionat European, a avut o evoluție remarcabilă într-o categorie de kumite cu nu mai puțin de 17 concurenți.
„ Ca de obicei, sportivii clubului nostru au avut de înfruntat concurenți foarte buni, dar rezultatele și evoluția lor au arătat că munca și sacrificiile pe care aceștia le-au depus în ultimul an nu au rămas nerăsplătite. Este o onoare pentru noi, „Tiger Budo”, să avem reprezentanți la una dintre cele mai importante competiții de karate Kyokushin reprezentând, totodată, România și orașul Târgu Mureș. Felicitări tuturor sportivilor!”, a declarat antrenorul Clubului „Tiger Budo”, Sensei Traian Dumbrăvean 3 DAN.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.