Mihai Badea: ”Eu am făcut medicina pentru oamenii simpli”

Impresionat de cazul unui pacient cu grave probleme locomotorii, adus cu mari eforturi de la o distanta de 30 km de Târgu Mureș pentru o consultație la cabinet, medicul dermatolog Mihai Badea a luat o decizie demnă de toată lăuda și a postat următorul mesaj pe pagina de socializare: ”Consultul meu a durat 20 de minute, insa efortul lor de a aduce aceasta persoana la un cabinet medical a fost mult mai mare!
Inainte de a arăta cu degetul catre stat, sistemul sanitar si politicieni, m-am intrebat ce pot face eu pentru a schimba lucrurile?

Eu nu am facut medicina pentru stat sau pentru politicieni, eu am facut medicina pentru oamenii simpli care au muncit cinstit si au platit taxe. Datorita lor am putut sa fac o facultate!
In acest scop am decis sa ma deplasez pe propria cheltuiala si sa ofer consultatii dermatologice GRATUITE persoanelor imobilizate dintr-un motiv sau altul (probleme locomotorii, boli grave in stadii terminale, etc) din judetul Mures.

Pot fi contactat pe facebook sau la numarul de telefon 0767 630 246. Voi onora toate solicitarile in limita timpului disponibil!
Mihai Badea, Medic dermatolog!”

Comentează cu Facebook