Moment aniversar la Joliesim

Pentru că orice zi de naştere trebuie cinstită, la împlinirea a doi ani de muncă dedicat în slujba frumosului, pe lângă tradiţionalul pahar de şampanie şi delicioasele prăjiturele clientele salonului JolieSim au fost așteptate cu surprize de către gazde.

Aniversarea a avut loc vineri, 1 martie de la orele 17 în prezența invitaților, în incinta salonului situat în Reghin, pe strada Mihai Viteazu, numărul 17. Printre invitații Simonei Toncean s-au aflat și Roxana Ciuhulescu împreună cu Oana Radu care au venit la Reghin pentru o dublă sărbătoare: ” Începe primăvara alături de noi! De doi ani împreună!”- aniversarea celor doi ani pentru salonul JolieSim și botezul micuțului Eric, fiul cel mic al familiei Toncean.

Cu zâmbetul pe buze și cu un look impecabil, managerul salonului JolieSim a întâmpinat fiecare oasepete în parte, mulțumindu-le pentru prezența la acest eveniment important.

” Avem o slăbiciune pentru fețele zâmbitoare şi ne place să vedem clienţii revenind la salonul nostru, cuceriţi de profesionalism, atenţia pentru detalii, stil, calitatea serviciilor şi ambianţa distinsă. Gânduri bune și mulțumiri pentru toți cei care ne-au fost alături în acești doi ani: clienţi şi cliente, parteneri, furnizori, colaboratori. Mulțumesc invitatelor speciale că au acceptat să fie alături de noi la ceas aniversar. Aici am întâlnit oameni veseli, calzi şi deschişi, ne-am perfecţionat cu fiecare provocare venită din partea clienţilor şi suntem determinaţi să oferim în continuare excelenţă în beauty, servicii personalizate, ţinând cont nevoile fiecăruia de tratament şi beauty-care… aşa cum v-am obişnuit, în atmosfera tihnită şi rafinată a salonului nostru. Nu în ultimul rând aș vrea să mulțumesc soțului meu, Gabriel Toncean, pentru că datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi: mamă, soție și antreprenor” a subliniat emoționată Simona Toncean, în deschiderea evenimentului.

Prezentă la aniversare, cântăreața Oana Radu a declarat:

”Mă machiez singură de la vârsta de 12 ani. Atât la evenimente, concerte, cât și în viața de zi cu zi. Este pasiunea mea. Nu e un business. Îmi machiez prietenele, cunoștințele și tot ce câștig investesc în farduri. În seara asta am să machiez o clientă a salonului, am ales-o deja. Nu știu încă ce am să fac, am să îmi las imaginația să zboare și am să postez acest tutorial pe videoblogul meu.”

”Prezența mea la JolieSim este oarecum o constantă, pentru că de câte ori vin la Reghin, nu pot să nu mă opresc și la salon. E un salon cochet și tare frumos, unde eu întotdeuna mă simt bine. Mă las cu maximă încredere pe mâna profesioniștilor de aici, niciodată nu m-au dezamăgit. Mă bucur că azi aniversăm împreună 2 ani, un cadou deosebit pentru doamne” a afirmat prezentatorul tv, Roxana Ciuhulescu.

Cei prezenți au adresat felicitări gazdelor iar clientele fidele ale salonului au vorbit despre schimbările pe care le-a adus profesionalismul angajaților de aici asupra înfățișării și stării lor de spirit. Și chiar dacă a fost zi de sărbătoare scaunele hairstyliștilor, cabina de machiaj și zona destinată înfumusețării unghiilor erau ocupate iar angajații salonului nu s-au oprit din muncă.

”Lucrez de 10 ani în domeniu, am reușit să adun în acești ani multe diplome. Mulțumesc Simonei Toncean că a avut încredere în mine, că fac parte din echipă de 2 ani. Nefiind din localitate, mi-a fost greu la început, trebuia să dovedesc ca să putem ajunge la clientela pe care o avem azi. Deasemenea, aș vrea să mulțumesc și clientelor care s-au lăsat ,,pe mâna mea,,. Sper să putem sărbători împreună, în aceeași formulă încă mulți ani de acum încolo” a spus Ileana Biriș, hairstylist.

”De doi ani lucrez la acest salon. Am evoluat mult în cariera mea de manichiuristă și acum mă pot bucura de un număr mare de cliente. Am absolvit cursul de bază de 4 luni, dar de atunci am făcut numeroase cursuri de perfecționare. Iar pentru asta vreau să îi mulțumesc Simonei, sprijinul ei a contat enorm” a subliniat Anca Maior, manichiurist.

Despre hairstylistul Sergiu Cristea am încercat să aflăm mai multe de la o clientă:

”Acest tânăr, de 5 ani de când a intrat în domeniul înfrumusețării femeilor a participat la numeroase cursuri de perfecționare și în felul acesta a reușit să își câștige o clientelă destul de diversificată. Mă refer aici la gusturi, culori și mentalitate. Totodată, acest tânăr, atunci când ,,își pune mâinile în părul tau,, îți dă impresia că are mâinile de aur. E foarte important ca atunci când te așezi pe scaunul unui hairstylist să ai încredere în el. Iar el, prin tot ceea ce reușește să facă a câștigat încrederea clientelor iar acest lucru s-a dovedit prin numărul mare de cliente care îi sunt fidele de atât de mulți ani.”

                                                                                                     GRAMA IMOLA

Comentează cu Facebook