Municipiul Sighișoara la târgul de Turism al României – ediția de toamnă

Municipiul Sighișoara, alături de Asociația Visit Mureș Egyesulet va participa, în perioada 15-18 noiembrie 2018, la cea de-a XL-a ediție a Târgului de Turism al României.
Județul Mureș va fi prezent la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României cu un stand personalizat având o suprafață de 15mp în cadrul căruia vor fi promovate toate zonele județului, precum și principalele manifestări organizate în județ care au potențialul de a atrage turiști atât din țară, cât și din străinătate.
În vederea promovării Sighișoarei și a Cetății Medievale, reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică au realizat materiale de promovare a obiectivelor turistice și a manifestărilor cultural-artistice.
De asemenea, va fi promovată și aplicația SIGHIȘOARA CITY APP, un proiect realizat de Municipiul Sighișoara pentru informarea potențialilor turiști, creșterea fluxului de consumatori de servicii turistice a municipiului Sighișoara. Aplicația conține informații despre posibilitățile de cazare și despre restaurante, baruri, cafenele, dar și informații turistice, o secțiune care conține informații utile pentru turiști.
Târgul de Turism al României – cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului se va desfășura în perioada 15-18 noiembrie a.c., la București, în Complexul Expozițional Romexpo, Pavilionul B2.
Prin intermediul celor mai mari companii de profil, din țară și străinătate, centrul expozițional este transformat, pe perioada târgului, într-un spațiu al destinațiilor de vis.

Comentează cu Facebook