Mureșenii au făcut sport la „Fitness Festival”

 

„Vino alături de noi să descoperi bucuria de a petrece clipe pline de energie, distracție și învață să ai un stil de viață sănătos”, a fot invitația pe care Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness” a lansat-o mureșenilor cu ocazia organizării evenimentului „Fitness Festival”.

Astfel, vineri, 13 aprilie, mureșenii au participat în număr mare în Sala de Sport din Parcul Tineretului din Reghin unde s-a desfășurat  „Fitness Festival”, proiect inițiat de Gabriel Toncean în colaborare cu  Federația Română de Culturism și Fitness.

Au fost prezenți la eveniment Gusti Moldovan, instructor Fitness Extrem, Virgil Rus, instructor New Art of Body Gym, Dani Oroian, instructor Fight Club, Laura Bucur, instructor Zumba, Alin Pop, instructor Zumba și Andra Marian cu un moment demonstrativ de  dans modern pentru copii și Roxana Ciuhulescu, MC-ul festivalului.

„Fitness Festival Reghin” a fost precedat de o vizită la școlile reghinene, când antrenorii prezenți în cadrul festivalului le-au explicat elevilor despre importanța mișcării și a sportului.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor prezenți pentru felul în care au răspuns provocării mele. Ați fost un izvor de energie, un tot unitar între generații și ați creat acel sentiment unic al prieteniei”, a precizat Gabriel Toncean, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Toți participanții au primit tricouri personalizate.

 

Cristina Vancea

sursa: Gabi Toncean

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.