Ne pregătim la cea mai mare curățenie generală din istoria comunei Livezeni!

Între 10-16 septembrie vom organiza o curățenie generală de mare anvergură în comuna Livezeni. Vom curăța localitățile comunei, spațiile verzi, pădurile și poienile.
Primăria asigură locuitorilor mănuși, saci, containere, și dacă este cazul, buldoexcavatoare. Începând cu 10 septembrie în centrul fiecărei localitate va fi ampalsat câte un container, unde se poate arunca gunoiul. Containerele vor fi golite ori de câte ori este nevoie. Dacă există o cantitate mai mare de deșeuri, vom pune la dipoziție un container separat, gratuit.
Totodată vom avea la dipoziție două excavatoare după programul următor:
– luni și marți ambele la Livezeni
– miercuri la Poienița
-joi la Ivănești
-vineri la Sânișor
Dacă este necesar, utilajele vor putea fi folosite și la sfârșit de săptămână.
Comuna Livezeni se alătură cu acest proiect campaniei naționale de curățenie generală Let’s do it Romania. Astfel sâmbăta vom curăța hotarele comunei. În fiecare sat din Livezeni, la ora 10 se vor întâlni voluntarii cu acest scop. Mănușile și sacile vor fi asigurate și de această dată de primărie.
Ca să menținem curățenia vom alege politica toleranței zero față de cei care nu respectă regulile, indiferent dacă este locuitor din comună sau străin. Trebuie să înțeleagă toți, că teritoriul comunei nu este groapă de gunoi, de aceea vom aplica amenda maximă dacă va fi cazul.

Comentează cu Facebook