Nu lăsaţi ferestrele deschise

Odată cu venirea sezonului cald, furturile din locuinţă prin modul de operare escaladarea geamului lăsat deschis la parter reapar. Având în vedere şi experienţa anilor trecuţi, se impune desfăşurarea de activităţi preventive pe această linie. Bunurile vizate de către infractori sunt cele a căror valoare este mare şi care sunt mai mici ca şi volum. De obicei se fură bani, bijuterii, telefoane mobile sau electronice mici ca dimensiune.
NU deveniţi victime LĂSÂND FERESTRELE DESCHISE/NEASIGURATE, când nu sunteţi acasă sau când sunteţi acasă, dar nu aveţi posibilitatea supravegherii acestora (inclusiv noaptea)!
Nu doar când lipsiţi de acasă trebuie să luaţi aceste măsuri de protecţie, ci şi dacă sunteţi acasă, însă nu puteţi supraveghea toate ferestrele! Spre exemplu, daca sunteţi pe balcon, ori în baie, ori munciţi în bucătărie! Hoţul are nevoie doar de o clipă de neatenţie pentru a acţiona!!
UN SIMPLU GEST este foarte important pentru SIGURANŢA PERSONALĂ ŞI A BUNURILOR DUMNEAVOASTRĂ!

Locuinţa este spaţiul nostru de siguranţă. Şi totuşi, uneori, neglijăm modalităţile de a o proteja. Campania de informare şi prevenire „LOCUINŢA TA E ÎN SIGURANŢĂ ACUM?” se derulează în mediul online, pe reţeaua Facebook – Siguranta Mureşenilor. Vă puteţi implica prin distribuirea afişelor pe conturile Dumneavoastră! (Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii)

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.