O familie din Târgu Mureş şi-a investit toate economiile într-o brutărie bio. Acum nu mai face faţă comenzilor

Un bărbat din Tg. Mureş demonstrează că, dacă există voinţă şi pasiune, poţi să-ţi deschizi o mică afacere de succes! Omul a lucrat ani de zile în Germania şi, cu banii câştigaţi acolo, a reuşit să-şi deschidă o brutărie numai şi numai cu produse bio.

Aluatul din care mureşenii fac pâinea este compus din făină integrală şi apă plată. Iar în locul drojdiei comerciale folosesc maia, o un ferment mult mai sănătos, care – de altfel – a revenit în brutării. Cei doi soţi au propria moară în care macină grăul, însă la început lucrurile n-au fost deloc simple.

Acum au patru angajaţi, cu toate acestea cei doi soţi nici nu concep să nu lucreze cot la cot cu ei. Pentru că brutăria este, pentru ei, o pasiune. Iar asta i-a şi ajutat să-şi dezvolte, în timp, afacerea.

Kolcsar Csaba, brutar: Acum de vreo doi trei ani sunt şi comezi mai multe. Acum a început să afle lumea de produsele ecologice.

Produsele naturale făcute de ei se vând în magazinele bio, plafaruri, online, dar şi la târguri tradiţionale.

Sursa: Observator.tv

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.