O nouă premieră la Compania Liviu Rebreanu

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă premieră la Sala Mare. Este vorba de spectacolul NAVIGATORUL de Conor MCPHERSON, traducerea Bogdan BUDEȘ, în regia lui Cristi JUNCU, scenografia Cosmin ARDELEANU, mișcarea scenică Attila BORDÁS.
Premiera va avea loc marți, 16 octombrie 2018, de la ora 19:00, la Sala Mare.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Theo MARTON, Nicu MIHOC, Dan RĂDULESCU, Costin GAVAZĂ, Richard BALINT și Ale ȚIFREA. Din echipa spectacolului mai fac parte: Teodora CRĂCIUN (regizor tehnic) și Laura MOLDOVAN (sufleur).
Navigatorul este o piesă scrisă de autorul dramatic Conor McPherson în anul 2006. Acțiunea este plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului. Piesa îl are în centru pe James „Sharky” Harkin, un alcoolic care locuiește cu fratele său orb și în vârstă – Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură în perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi țină piept irascibilului Richard, dar și propriei conștiințe care îl bântuie. Piesa a fost nominalizată la Premiile Tony și Premiul Olivier pentru Cea Mai Bună Piesă.
Cristi Juncu este un regizor cunoscut publicului târgumureșean pentru spectacolele realizate în ultimii ani: ȘCOALA NEVESTELOR și DINTE PENTRU DINTE, spectacole ce se joacă și astăzi cu sălile pline.
Începând cu această stagiune, pentru a veni în sprijinul spectatorilor săi, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș a lansat noul Abonament de Premieră Vasile Vasiliu.

Comentează cu Facebook