OFFLINE, două reprezentații la Sala Mică

Trupa GUGA Junior a Teatrului Național Târgu-Mureș joacă din nou spectacolul OFFLINE, un spectacol de devised theatre produs de către voluntarii Teatrului Național Târgu-Mureș, în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă aparținându-i lui Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER 2018 pentru Cea mai bună piesă a anului).
Cele două reprezentații sunt programate marți 18 septembrie 2018, de la orele 17.00 și 19.30, la Sala Mică.

Din distribuția spectacolului fac parte tinerii actori Denisa Buruian, Mara-Alexandra Jula, Crina Petrișor, Sergiu Olar, Mara Sermășan, Ionuț Stoinea și Rareș Toncian. Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte Zeno Apostolache Kiss (pregătire muzicală și aranjament muzical), Alexandra Moldovan (coregrafie) și Kázsoni Attila (lightdesign).
Spectacolul OFFLINE este rezultatul unui proces de devised theatre. În procesul de creație, actorii-elevi ai Trupei Guga Junior au participat la mai multe workshop-uri de actorie, scriere dramatică, tehnică de scenă, etc.
Tema pe care o tratează acest spectacol este lipsa comunicării în relațiile interpersonale în rândul tinerilor de azi. Când suntem contectați cu realitatea? Când suntem offline? – Acestea sunt doar două întrebări pe care tinerii actori încearcă să le supună atenției.
Spectacolul face parte din proiectul Erasmus+ prin intermediul filialei irlandeze Leargas, Waterford Youth Arts (WYA). Youth Arts Projects – Learning Leadership Skill și obiectivul său principal este acela de a realiza un schimb de bune practici și metodologii folosite în fiecare organizație (prin intermediul proiectelor artistice) pentru a contribui la activitățile de dezvoltare personală și socială ale tinerilor implicați în proiect.

Comentează cu Facebook