Poliţia la datorie de Ziua Naţională

politia

Peste 200 de polițiști mureşeni vor fi la datorie, de Ziua Națională a României, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în judeţul Mureş sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

În acest context, Poliţia mureşeană va acţiona, la nivel judeţean, cu peste 200 de poliţişti şi 100 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestei sărbători.

Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate de Ziua Națională, 128 sunt de ordine publică, 45 sunt polițiști rutieri, iar 30 de polițiști sunt de la alte structuri.

Totodată, patrulele de siguranţă publică vor acţiona pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

POLIŢIA UREAZĂ TUTUROR ROMÂNILOR „LA MULŢI ANI”!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.