fbpx

Polițiștii locali din Alba Iulia vor fi duși la cursuri de vorbit în public. Unora le este frică să vorbească cu cetățenii

”Am găsit o persoană într-un fel de moarte clinică celebrală, dar care dorește să trăiască și să meargă dacă își revine” așa și-a început discursul, Ciprian Hîrceagă, șeful Poliției Locale Alba Iulia, în prima sa conferință de presă, la o lună de la preluarea funcției. 

Avocatul Hîrceagă s-a referit la modul în care a găsit el instituția, la începutul lunii august. De asemenea acesta a mai precizat că a găsit un colectiv destul de închegat dar într-o ”stare de debusolare” și care trebuie coordonat. 

Printre cele mai importante ”hibe” pe care noul șef spune că le-a descoperit este aceea că ”polițiștilor locali le este frică să comunice cu cetățenii”.

Ciprian Hîrceagă a candidat singur pentru postul de șef al Poliției Locale. În 12 iulie a luat la proba scrisă cu punctaj 78.60, iar în data de 14 iulie a susținut interviul și a luat 90.50, iar de la 1 august și-a preluat mandatul.

După ce a sesizat că polițiștii locali au o frică de a discuta cu localnicii, șeful instituției a și identificat o soluție: cursuri de comunicare publică.

Mai exact, a discutat cu două consiliere locale, Corina Rotar și Narcisa Bărbuleț, care îl vor susține pe aceasta. Mai exact la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia să fie organizate cursuri de comunicare publică pentru polițiștii locali.

Continuarea pe Alba24.ro

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW