Ponta: N-au făcut centura ocolitoare a Târgu Mureșului pentru că nu sunt în stare

Fostul premier Victor Ponta a declarat marți seara, într-o conferință de presă susținută la Târgu Mureș, că a întrebat responsabilii locali de ce nu s-a finalizat până acum centura ocolitoare a municipiului, la care a inaugurat lucrările în octombrie 2014, iar în urma răspunsurilor primite a tras concluzia că pur și simplu aceștia nu sunt în stare să o facă.

Ponta a spus că a întrebat și el ce se întâmplă și astfel a aflat că firma care a câștigat licitația pentru lucrări a încheiat un contract la o sumă mai mică decât cea la care se puteau acestea efectiv realiza, după care s-a reziliat contractul, procedurile fiind reluate în prezent, la aproape 4 ani de la momentul în care el tăia panglica inaugurală.

“Probabil că trebuie să lucreze Tel Drum ca să aveți centura. Dacă nu, n-o s-o aveți”, a comentat el ironic, conchizând: “De ce n-au făcut centura ocolitoare a Târgu Mureșului? Pentru că nu sunt în stare”.

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent marți la Târgu Mureș alături de foști miniștri din cabinetul său precum Daniel Constantin, Ioana Petrescu și Nicolae Bănicioiu, pentru mai multe întâlniri cu membri și simpatizanți ai partidului pe care l-a fondat, Pro România, dar și cu reprezentanți ai mediului de afaceri din județ. Potrivit datelor oferite de acesta, la nivel național partidul său are în baza de date circa 7.000 de membri, din care în Mureș sunt circa 750, în 37 de filiale.

Comentează cu Facebook