Prima sesiune de dezbateri publice cu privire la realizarea ,,Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Tîrgu Mureș

mures

Municipiul Tîrgu Mureș organizează prima sesiune de dezbateri publice cu privire la realizarea ,,Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Tîrgu Mureș 2014-2023”
În vederea accesării fondurilor europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Municipipiul Tîrgu Mureș elaborează ,,Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Tîrgu Mureș 2014-2023”, care cuprinde patru mari teme de interes:
1. Dezvoltarea economică a municipiului Tîrgu Mureș;
2. Dezvoltare urbană, mobilitate și facilități urbane;
3. Protecția mediului;
4. Infrastructura socială și educațională.
Programul dezbaterilor publice:
– În data de 21.11.2016, ora 12.00, la sediul Municipiului Tîrgu Mureș din P-ța Victoriei nr.3, sala 45, va avea loc prima sesiune de dezbateri publice privind primele trei teme: ,,Dezvoltarea economică a municipiului Tîrgu Mureș, Dezvoltare urbană, mobilitate și facilități urbane și Protecția mediului”.
– În data de 29.11.2016, ora 14.00, la sediul Municipiului Tîrgu Mureș din P-ța Victoriei nr.3, sala 45, va avea loc dezbaterea pe tema ,,Infrastructura socială și educațională”.
În acest sens, Primăria adresează o invitație de participare: instituțiilor publice, societăților comerciale, deținătorilor de rețele edilitare, ONG-urilor, precum și tuturor persoanelor interesate.
Informații suplimentare se pot obține la tel. 0265 268330 int.223-persoană de contact Dana Ijac -șef serviciu Proiecte cu Finanțare Internațională sau mail: marketing@tirgumures.ro .

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.