Prinși cu etnobotanicele la pădure

fumat etnobotaniceO patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Târgu Mureş şi un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş a surprins în flagrant, la liziera unei păduri, trei tineri care au consumat substanţe etnobotanice, potrivit unui comunicat de presă al IJJ Mureş.

Potrivit documentului, patrula a observat duminică seară un autoturism la liziera pădurii de lângă Calea Sighişoarei, în care se aflau trei persoane care aveau un comportament ciudat.’Membrii patrulei au observat că cei trei tineri cu vârsta cuprinsă între 21 şi 23 de ani, aveau pupilele dilatate, iar unul dintre aceştia nu se putea ţine pe picioare. Patrula a solicitat de urgenţă sprijinul unui echipaj UPU SMURD pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma efectuării controlului corporal preventiv şi controlului autoturismului a fost găsită o cutie de carton, care conţinea foiţe pentru confecţionarea ţigărilor, iar într-o bucată de ziar, se aflau substanţe organice, măcinate, posibil etnobotanice’, se arată în comunicat.

Jandarmii susţin că cei trei tineri au recunoscut că au consumat substanţe etnobotanice, iar din acest motiv aceştia se fac vinovaţi de comiterea infracţiunii de deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc fără drept. ‘În cauză s-a procedat la a întocmirea documentelor cu cele constatate, urmând a se continua cercetările asupra celor în cauză’, se mai arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.