Programul de mâine al zilelor UMF Tîrgu Mureș

Zilele UMF Târgu-Mureș au debutat luni, 11 decembrie, la ora 9.00, la Centrul de Simulare și Abilități Practice, cu Congresul Național de Simulare Medicală MEDISIM și cu o expoziția de artă plastică „Arta în suflet de medic”, unde medicii, farmaciștii și studenții și-au expus creațiile.

Mâine (marți), 12 decembrie 2017, la ora 12.00, la Centrul de Cercetări Avansate Medicale și Farmaceutice (CCAMF) va avea loc conferința „Aportul medicinei experimentale în cercetarea clinică”.

La ora 14.00, în sala de conferințe CCAMF va avea loc manifestarea „Modele experimentale implementate – validate în cadrul Centrului de Cercetări Avansate Medicale și Farmaceutice”.

La ora 16.00, în sala de conferințe CCAMF va avea loc manifestarea „Actualități în controlul de calitate în Laboratorul de analize medicale și dezvoltarea de noi metode în Laboratorul de cercetare”.

Tot la ora 16.00, la Centrul de Simulare, va avea loc workshop-ul „Ultrasonografia – stetoscopul mileniului III”.

Seara, la ora 19.00, studenții Universității noastre vor transmite magia Sărbătorilor de iarnă, la Concertul de Colinde de la Teatrul Național din Tîrgu Mureș. Vor concerta: Andreea Vîlcan, Stelian Ailincăi, Ina Ioana Todoran, Alexandru Ghivirigă, Diana Vascul, Cristina Mudrenco, Alexandra Răuță, Corul Ligii Studenților din Tîrgu Mureș, Corul Organizației Studențești de Medicină Dentară, Corul Asociației Studenților Maghiari din Tîrgu Mureș, Corul Asociației Studenților Farmaciști, Grupul Studenților Creștini, Corul Studențesc Amicus, Grupul de Muzică Bizantină Anastasios.

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.