PUNCTUL a aflat pentru dumneavoastră!

Dacă ați trecut pe la tarabele cu ziare, acelea care au mai rămas, ați putut vedea ediția cu nr. 694 a săptămânalului PUNCTUL. 

Ce am aflat pentru dumneavoastră?  De pildă răspunsul la întrebarea unui cititor referitoare la cursul de perfecționare pentru 15 angajați ai Primăriei. Unde, când și cât a costat cursul, aflați în pagina 12.

 Opinia lui Titi Dălălău se referă la legătura între  spălatul mâinilor și concediile la care visează majoritatea românilor. Detalii în pagina 1.

Din articolul semnat de A.B. aflăm că în ciuda protestelor la Reghin se va începe construcția fabricii de clei, a SCKastamonu Romania SA ! Detalii în pagina 2. 

Laureații PUNCTULUI Alb și NEGRU, ca de obicei, în pagina2.

Capul de ziar e dat de interviul luat rectorului UMF, Leonard Azamfirei despre fuziunea UMF cu UPM Tîrgu Mureș. Detalii semnate de Titi Dălălău în pagina 3.

Din interviul luat de subsemnata unui târgumureșean, pe nume Portik András, veți afla detalii despre o meserie practicată doar de temerari. Despre alpinismul utilitar, în paginile 4 și 5.

Despre noutățile de la Festivalul Valea Gurghiului puteți citi în pagina 6.

La IRUM Reghin se lansează primul tractor agricol 100% românesc. Ce fac elevii scutiți de la ora de educație fizică? Programul la biroul de Pașapoarte și câteva rezultate din fotbal masculin și feminin, curs de broderie, unde mai vor fi donate cărți vara aceasta, despre întâlnirea reprezentanților comunităților rurale la Malta, le găsiți  în paginile 7 și 8.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan despre ambasadorul SCIENTIX, ludușeanca Lorena Olaru. Știrile care pun Punctul pe i și pătlăgina roșie gigant. Detalii în pagina 9

O veste tristă vine de la Sighișoara. Ultimul curelar din cetate a trecut la cele veșnice. Cine a primit titlul de Cetățean de Onoare al Sighișorii și știri de la Academia Sighișoara găsiți detalii în pagina 10.

O nouă promoție a Școlii Profesionale de Mecanici Auto din Târnăveni pornesc la drum însoțiți de gândurile bune ale profesoarei Bogdan Mirela. Bicicliștii reprezintă un pericol în traficul orașului precum și relatarea despre manifestarea religioasă din centru sunt articole semnate de Mircea Barbu cu detalii în pagina 11.

Cei care doresc să-și achiziționeze bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești deasemenea în pagina 11.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.