PUNCTUL nr. 700  a ajuns pe tarabe!

 

 

Dacă e să dăm crezare concluziei celor peste 10.000 de voluntari mureșeni, Județul Mureș este de acum mai curat! Detalii și imagini despre Let’s do it Romania! în pagina 7.

„Broșura, englezii și epigonii”se intitulează opinia subsemnatei despre condițiile în școlile din mediul rural englezesc. Detalii în pagina 1.

Despre ”Participarea la Dracula Dog Show ” și ”Transilvania Dog Show” desfășurate la  Tîrgu Mureș relatează Cristina Vancea, pe pagina 2. Laureații ai  PUNCTULUI ALB și ai PUNCTULUI NEGRU  îi găsiți de asemenea pe pagina 2.

O analiză a subsemnatei se referă la  cel mai dezbătut subiect în aceste zile; ”Da sau Nu la referendumul din 7 octombrie”. Detalii în pagina 3.

Vasile Dancea semnează un amplu articol despre tăierile ilegale de păduri. Județul Mureș continuă să fie în top! Detalii în pagina 4.

De la Reghin transmite Imola Grama. Imagini și prezentarea evenimentelor dedicate Zilei Pompierilor. Detalii în pagina 5.

”Ziua Castelului” a fost sărbătorită în 15 septembrie la Castelul Brâncovenești, transmite Imola Grama, cu detalii în pagina 8.

Știrile care pun PUNCTUL pe i și detalii despre  deschiderea unui studio de înregistrări la Luduș aflați de la Ioan A. Borgovan. Pagina 9.

Pagina 10 dedicată municipiului Sighișoara vorbește despre sesiunea de instruire privind implementarea Strategiei Naționale Anticorupție și  despre o nouă ediție a târgului apicol, ”Apiardeal”.

Cei interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în paginile 10 și 11.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: amenzi pentru incendierea deșeurilor, premii sportive, echipa pompierilor din Târnăveni pe vârful Moldoveanu, placă comemorativă poetului Silitră, cu detalii în pagina 11.

Lectură plăcută!

EM.

 

 

 

 

Comentează cu Facebook