Radio online conceput și produs la Tg. Mureș

radical.fmRADICAL.FM lansează cel mai complet și complex serviciu de music delivery din lume. Compania REEA este parte importantă în acest proiect. Mai bine de un an, 8 dezvoltatori au gândit fiecare detaliu al soluțiilor și apoi le-au implementat, aducând RADICAL.FM din stadiul de provocare, în poziția de principal challenger în lumea radiourilor on-line world wide.

Serviciul include gratuit un volum impresionant de muzică, produsă atât de mari case de discuri, cât și de artiști independenți. RADICAL.FM pune la dispoziția utilizatorilor peste 700.000 de melodii, iar lista rămâne deschisă pentru că în permanență sunt up-loadate piese noi. Ascultătorul are posibilitatea să își creeze propriul playlist sau chiar propria stație de radio on-line. Există 60 de genuri muzicale, care se pot programa din punct de vedere al ponderii fiecărui gen muzical adăugat într-o anumită stație radio. Mai mult decât atât, stația de radio nou creată poate fi ascultată de oricare dintre utilizatorii înregistrați. De asemenea, oricine își poate testa calitățile de DJ pe RADICAL.FM. Utilizatorii pot mixa pentru prietenii din rețea, pot avea propriile emisiuni, pot vorbi cu ei pe chat și există chiar și opțiunea streaming video.

Echipa de dezvoltatori din partea REEA care a lucrat la proiectul RADICAL.FM este formată din: Alexandru BRANEA – Project Team Lead, Liviu SENIUC – API Development / Server Setup, Adrian PAVEL – API / Front-end Developemnt, Radu ACHIM – Front-end Development, Sebastian PUI – Front-end Development, Iosif SIMON – Design, Paul CHETELES – WordPress și Robert BODEANU – QA / Testing.

RADICAL.FM va avea o variantă disponibilă pentru telefonul mobil până la Sărbătorile de Iarnă. În România, RADICAL.FM este momentan disponibil doar pentru conturile de tip “artist”. Altfel spus, dacă ai o trupă, dacă ești compozitor sau doar interpret, dacă ai piese înregistrate și vrei să le prezinți unei comunități de împătimiți ai muzicii care este în continuă expansiune, fă-ți un cont pe RADICAL.FM. Mai mult ca sigur, muzica ta va fi ascultată și apreciată la justa ei valoare. Implementarea completă a proiectului RADICAL.FM în Romania este așteptată pentru viitorul apropiat, urmând ca în scurt timp să fie demarate negocierile cu marile case de producție din țară pentru achiziționarea drepturilor de autor.

Sursa: Reea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.