Reghinean arestat pentru furturi din Germania

Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au depistat un tânăr, din Reghin, căutat de autorităţile din Germania pentru infracţiuni de furt şi tentativă de furt.
La data de 5 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au depistat un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Reghin, urmărit internațional.
Pe numele său, organele judiciare germane au emis la data de 3 aprilie a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârșirea unor infracţiuni de furt şi tentativă de furt pe teritoriul Germaniei.
În fapt, în perioada august – septembrie 2015, tânărul, împreună cu alte persoane ar fi sustras, din unităţi aflate pe teritoriul Germaniei, ţigări şi produse din tutun, în valoare de aproape 11.000 de euro.
Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.
Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, urmând a fi prezentat Curții de Apel Târgu Mureş, pentru a fi dispuse măsurile legale.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, urmând a fi demarate procedurile de predare către autoritățile judiciare din Germania.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.