Reprezentanții municipalității din Târgu Mureș pleacă în delegații, la Kusadasi și Budapesta

Mai mulți consilieri locali și angajați ai Primăriei din Târgu Mureș vor pleca în următoarea perioadă în delegații externe, la Kusadasi și Budapesta, ca urmare a invitațiilor primite din partea omologilor lor din localitățile amintite, din Turcia și respectiv Ungaria.

Potrivit unor proiecte de hotărâre care vor fi supuse aprobării în ședința Consiliului Local Târgu Mureș de joi, 25 octombrie 2018, delegația care va merge la Kusadasi în perioada 26-31 octombrie 2018 va fi compusă din 4 persoane, iar cea care se va deplasa la ”Zilele Sectorului XI Budapesta”, în perioada 8 – 12 noiembrie 2018, din 5.

Cheltuielile presupuse de aceste deplasări se ridică la aproximativ 3.000 de euro.

Reamintim că, în urmă cu puțin timp, deplasarea unei delegații a municipalității conduse de viceprimarul Makkai Grigore în Coreea de Sud, pentru a promova pacea, a suscitat vii controverse, fiindu-i cerută demisia inclusiv în cadrul formațiunii pe care acesta o reprezintă, UDMR.

Makkai a promis că va rambursa suma alocată pentru deplasare, iar Primăria Târgu Mureș susține că va prezenta și realizările pe care le-a avut delegația mureșeană – în care s-au mai regăsit consilierii locali Bakos Levente (UDMR) și Vasile Miculi (PNL) – în Coreea de Sud.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.