S-a zis STOP la trimiterea de proiecte pentru Anuala de Arhitectură Mureș – Ediția 2017. În curând vom afla câștigătorii

Filiala Mureș a Ordinului Arhitecților din România va organiza și în acest an a treia ediție a evenimentului cultural „Anuala de Arhitectură Mureș – Ediția 2017”. Jurizarea va avea loc la data de 13 octombrie 2017. Vernisajul, anunțarea câștigătorilor și gala de premiere va avea loc la data de 14 octombrie 2017 în Tîrgu Mureș.​ Proiectele au fost trimise timp de o lună (din data de 2 septembrie), până ieri la ora 24.00. Înscrierea la concurs a constat în transmiterea din partea concurenților a proiectelor în formatul digital *(1 panou/proiect de 700x1000mm, paginat vertical, în format TIFF/JPG, la 300 dpi rezoluție) prin sistemul de transfer date prin internet www.wetransfer.com.

​Sec​țiunile concursului:

  1. Arhitectura rezidențială: lucrări de arhitectură cu funcțiunea de locuire, locuințe individuale și colective.
  2. Arhitectura socio-culturală, servicii, producție: lucrări de arhitectură cu funcțiuni publice(administrative, culturale, sociale, sportive, de servicii), spații de producție și complementare acestora(birouri, zone tehnice).
  3. Arhitectura spațiilor publice: lucrări de arhitectură a spațiului public urban sau rural, amenajări peisagere.
  4. Arhitectura de dezvoltare, reabilitare, reconversie: lucrări de arhitectură care restaurează, reabilitează sau reconvertesc clădiri monument sau clădiri valoroase ca obiect sau ca încadrare în context cuprinse în ansambluri protejate, cu funcțiuni diverse.
  5. Arhitectura tânără: diplome de arhitectură, viziuni și creații în arhitectură, proiecte elaborate de stagiarii membri ai Filialei OAR Mureș, în afara activității propriu-zise de stagiu(lucrarea de diplomă, studii proprii de arhitectură și urbanism, proiecte de concurs nepremiate în cadrul altor concursuri), și de studenții la universitățile de arhitectură din România, cu domiciliul în județul Mureș, care propun viziuni, soluții inovative în proiectele de arhitectură.
  6. Arhitecți cu lucrări în județul Mureș care nu fac parte din Filiala OAR Mureș: lucrări de arhitectură cu funcțiuni diverse, proiecte noi sau rezultate din reconversie, întocmite de arhitecți membri ai Ordinul Arhitecților, fără a fi membri ai filialei OAR Mureș, executate în județul Mureș.

 

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.