S-au ridicat maşinile abandonate

Vineri , 14.09.2018, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș a continuat activitatea de ridicare de pe domeniul public a mașinilor ,,abandonate” sau ,,fără stăpân”, procedură care s-a derulat pe strada Republicii .
Menționăm că la această dată instituția noastră instrumentează un număr de 45 dosare cu privire la autoturismele aflate în situațiile de mai sus, fiind în curs de finalizare , iar pentru alte patru urmând a se încheia procedura în următoarele zile.
Totodată, dorim să precizăm că astfel de acțiuni se desfășoară în conformitate cu prevederile Legii 421/2002 – privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenurile aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ – teritoriale, respectiv ale H.G. nr. 156/2003 – referitoare la aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii susmenţionate , pentru identificărea deținătorului legal al vehiculului.
Pe această cale rugăm tîrgumureșenii să sesizeze Poliția Locală la numărul de telefon 0265/250760, despre existența autovehiculelor aflate în astfel de situații, în vederea demarării procedurilor specifice .

Director executiv
IOAN – ZOSIM DAMASCHIN

Comentează cu Facebook