Şeful ISJ Mureş, Ştefan Someşan, ridicat de DNA (surse)

somesan

Inspectorul general şcolar al judeţului Mureş, Ştefan Someşan, a fost ridicat, joi, de procurorii anticorupţie, într-un dosar în care este cercetat pentru mai multe acuzaţii, inclusiv referitoare la înfiinţarea Liceului Teologic ‘Rakoczi Ferenc’ din Târgu Mureş.

Surse judiciare au declarat joi, pentru AGERPRES, că în dosarul de la DNA lui Ştefan Someşan i s-ar imputa faptul că, prin acte suspectate a fi fost falsificate, acesta ar fi încercat să promoveze interesele nou-înfiinţatului liceul, în detrimentul Colegiului Naţional ‘Unirea’ de la care ar fi fost preluate abuziv o serie de clase.

În dosar ar mai fi vorba despre primirea de foloase necuvenite în legătură cu modul în care s-ar fi organizat concursurile de titularizare pe post, dar şi cele de directori de şcoli.

Sursele au precizat că în dosar ar fi vizaţi şi alţi angajaţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

7 Comentarii

  1. Șobolanul asta mult rău a făcut învățământului mureșean. Tot el era inspector șef și când a fost cedat Bolyai.

  2. Netrebniciile cât de târziu vor ieși la suprafață ca gozurile pe apele învolburate ale viiturilor vara după o ploaie mai acătării,, acest ne-roman devenit mare peste dăscălimea județului și-a vândut neamul pe câțiva crițari, precum Iuda pe Hristos, făcând atâta rău încât nu-I va albi numele nicio pedeapsă lumească pentru cât rău a făcut

  3. Tarziu s-au prins baietii

  4. A desfintat liceul de chimie ca sa acopere folosirea ilegala a fondurilor investite in internatul acestui liceu. Mai exact a schimbat destinatia cladirii fara acordul ministerului. Apoi, consilier local fiind a infiintat tot ilegal acest liceu unguresc. Era timpul sa-i vina si nota de plata. …

  5. Toţi pe buze-avînd virtute, iar în ei moneda calpă,
    Quintesenţă de mizerii de la creştet pînă-n talpă

  6. Asta trebuia luat demult !!! Dar pe incompetentul si inaptul de fiu al sau nu-l ia nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.