Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat marţi, 13 noiembrie în localitatea Fărăgău

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale marţi, 13 noiembrie, începând cu ora 9.00, în întreagă localitate Fărăgău din judeţul Mureş.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefo-nie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.