Şi-a lăsat vacile la păscut prin cartier

În cursul zilei de luni – 08.10.2018, în jurul orei 16 30, agenţii patrulei pedestre de ordine publică care executa serviciul în zona cartierului Belvedere, au depistat pe str. Berlin, lângă imobilul cu nr. 5, trei bovine lăsate libere şi fără supraveghere.

Urmare a verificărilor întreprinse, a fost identificat proprietarul acestora, în persoana numitului G.O., domiciliat în Valea Rece, care a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

Pe această cale, dorim să atragem atenţia proprietarilor de animale că în conformitate cu prevederile art. 2, pct. 17 din actul normativ susmenţionat, este interzisă „lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri”. Fapta constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 – 500 lei.

De asemenea, rugăm cetăţenii municipiului Tîrgu Mureş să sesizeze ofiţerul de serviciu al Poliţiei Locale la numărul de telefon 0265/250760, de fiecare dată când observă astfel de situaţii.

Foto: Arhivă

Comentează cu Facebook