SIGHIȘOARA CITY APP, aplicație smartphone, gratuită pentru turiștii Sighișoarei

 Turiștii Sighișoarei, și nu numai, vor avea la dispoziție o aplicație o aplicație pentru smartphone care conține informații despre posibilitățile de cazare și despre restaurante, baruri, cafenele, dar și informații turistice, o secțiune care conține informații utile pentru orice turist.

 

De ce?

 

Pentru că Sighișoara are foarte mulți vizitatori, iar pentru a rămâne în competiție și în pas cu timpul, a fost nevoie de această aplicație pentru a putea prezenta oaspeților frumusețea Sighișoarei și pentru a le face șederea mai plăcută.

 

Avantaje

 

Această aplicație are avantajul net al utilizării unei tehnologii tot mai larg folosită, dar și avantajul dat de faptul că poate fi actualizată în timp real.

Aplicația SIGHIȘOARA CITY APP este un produs al S.C. Schubert&Franzke S.R.L., pusă la dispoziția Municipiului Sighișoara gratuit, deci nu a implicat costuri din bugetul local.

SIGHIȘOARA CITY APP este structurată pe 9 secțiuni, cele mai vaste secțiuni fiind cea a evenimentelor culturale și cea a obiectivelor turistice. Aplicația conține informații despre posibilitățile de cazare și despre restaurante, baruri, cafenele, dar și informații turistice, o secțiune care conține informații utile pentru orice turist.

Aplicația mobilă a municipiului Sighișoara este un proiect bazat pe informarea potențialilor turiști, creșterea fluxului de consumatori de servicii turistice.

Sperăm că aplicația să facă Sighișoara mai accesibilă și să conducă la reducerea semnificativă a costurilor de promovare.

SIGHIȘOARA CITY APP este disponibilă pentru smartphone și poate fi descărcată din Play Store și App Store.

 

Redacția

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.