Şoferi amendaţi de poliţişti

#La data de 6 iulie a.c., la ora 17:00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe raza localităţii Hodoşa, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 8 iulie a.c., la ora 00:40, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe DN 15, pe raza comunei Gorneşti, un moped condus de un tânăr, de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu etilotestul, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

#La data de 9 iulie a.c., la ora 01:15, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe strada George Coşbuc din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 33 ani, căruia în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.