Statusul Romano-Catolic reziliază contractul! Primăria are 30 de zile să se prezinte la negocieri

Am avut dreptate! În urmă cu două săptămâni, săptămânalul Punctul atrăgea atenția asupra riscului mare în care se află Liceul Unirea, și anume rezilierea contractului de închiriere a clădiri în cazul în care liceul Romano Catolic nu se înființează, sau se desființează!

 

Ieri, Statusul Romano Catolic a anunțat printr-un comunicat de presă rezilierea contractului contractul semnat cu Municipiul Tîrgu Mureș. Ce se va întâmpla cu elevii și profesorii de la Liceul Unirea urmează să aflăm în următoarele zile, când reprezentanți ai Primăriei vor trebui să se prezinte la negocieri privind încheierea unui nou contract.
Redăm în continuare comunicatul Corpului de Curatori a Fundației Statusului Romano-Catolic din Transilvania:
„Având în vedere problemele legate de Liceul Teologic Romano-Catolic din Tg-Mureș, Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania, a analizat precizările contractului încheiat cu Municipiul Tg-Mureș și a constatat că nu au fost respectate prevederile art. 23, fapt pentru care se reziliază contractul.
Pentru a nu pune elevii Colegiului Național Unirea în situația celor de la Liceul Teologic Romano-Catolic, Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania invită Primăria Municipiului Tg-Mureș să se prezinte în termen de 30 de zile la negocieri privind încheierea unui nou contract.
Sperăm, că instituţiile noastre împreună vor găsi rezolvarea atât pentru problemele legate de elevii Liceului Teologic Romano-Catolic, cât și pentru cele privind elevii Colegiului Național Unirea.
Fundația Statusul Romano-Catolic caută în continuare găsirea unor soluții acceptabile pentru ambele părți”.

Corpul de Curatori a Fundației Statusului Romano-Catolic din Transilvania

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.