Surorile Vulea, două exemple de succes în carieră

Surori VuleaSunt surori și sunt din Târnăveni. Ambele și-au descoperit vocația, iar acum profesează în Cluj-Napoca. Valentina și Luciana Vulea reprezintă modelul de succes al tinerilor care știu ce vor de la viață, iar după eforturi proprii susținute și cu sprijinul familiei încep să se bucure și de primele rezultate. Luciana se ocupă de fotografie, iar Valentina de design vestimentar.

Valentina

Deşi avea doar 8 ani când a croşetat prima ţinută pentru păpuşi, Valentina Vulea şi-a fructificat talentul în atelierul profesorului artist plastic Iuliu Moldovan. Pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor a urmat Universitatea de Artă şi Design, secţia Design din Cluj-Napoca, unde a putut descoperi proprietăţile materialelor care pot fi transpuse în ţinute pret-a-porter sau houte-couture.

Luciana

Luciana Vulea are 22 ani, iar prima fotografie a făcut-o la vârsta de 14 ani. A călcat pe urmele surorii ei, studiind la aceeaşi universitate, secţia Foto-Video, procesarea computerizată a imaginii. Fotografiile ei exprimă trăiri, concepte atent studiate, gânduri, de cele mai multe ori modelele fiind chinuite pentru a se realiza cel mai bun cadru.

Cele două surori lucrează și împreună căci oarecum domeniile lor de activitate se împletesc armonios; protagoniștii muncii lor fiind de multe ori oameni de rând, prieteni, cunoştinţe, din Târnăveni sau Cluj-Napoca.

Ultima reprezentație publică au avut-o înainte de Crăciun la un Club din Târnăveni. Au fost invitate să se alăture grupului de artişti pentru a crea un eveniment deosebit, respectiv un colaj de evenimente: dans de societate, expoziţie de fotografie, prezentare de modă, colecția ,,7+1″ şi cântece pentru cafea şi ceai.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.