Târgul de Cariere vă așteaptă cu noutăți! 

 

 

 

 

Companii din cele mai variate domenii vor participa la Târgul de Cariere Tîrgu Mureș pe 16 octombrie în foaierul Teatrului Național. Cei mai activi angajatori își vor prezenta ofertele din categorie entry-level, nivel mediu și avansat. Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile, din domenii precum inginerie, resurse umane, marketing, retail, administrativ, consultanță sau juridic. Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Companiile Cie Matricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomureș, E-On, Endava, EASTMEN, Continental, Gedeon Richter  au pregătit oferte de muncă atractive participanților și candidaților.  

 

CV – sub forma unui QR Code 

 

La Târgul de Cariere Tîrgu Mureș candidații pot participa la o simulare de interviu, negociere de salariu, dar pot avea parte de consiliere profesională și legislație a muncii. Își pot compara salariul în timp real cu Paylab, prin intermediul eJobs prin care se introduce și digitalizarea CV-ului, candidații depunându-și astfel  CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Pe telefon ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul electronic și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună. 

 

Punte între  angajatori și angajați 

 

„Târgul de Cariere revine cu o ediție bogată în noutăți. Ne dorim să sporim interacțiunea dintre candidați și angajatori, să creăm punți între ceea ce caută participanții și companiile. Aducem în atenția participanților atât locuri de muncă atractive, cât și modalități de consiliere profesională. La standurile de negociere de salariu și de legislație a muncii, candidații pot învăța cum este necesar să se prezinte în fața angajatorilor. Este un pas important în ceea ce privește o viitoare carieră”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.  

 

Despre Târgul de Cariere  

 

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3.000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/targu-mures 

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și se desfășoară două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. 

 

 

Erika Mărginean  

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.