Tendințele anului 2019 în modă – Vezi ce haine se poarta in noul an!

 

 

Tocmai când te-ai obișnuit cu garderoba de iarnă, se termină anul ceea ce deschide o singură întrebare în mintea tuturor: ce vom purta în anul 2019? Trebuie să ne cumpărăm haine noi, sau revine ceva modă și ne putem scoate hainele de la naftalină? Marii designeri încă sunt dispuși să ne ofere posibilitatea de a trage un ochi la ce vor scoate pe piață sezonul următor, astfel moda nu ne va lua prin surprindere și ne vom putea folosi din plin imaginația în ținutele vestimentare.

 

Iată cele mai importante tendințe în modă ale anului 2019:

 

 • Pălăriile supradimensionate

  Nu este prima oară când dăm peste ele. Acum 3 ani aproximativ, circula peste tot un model de pălărie cu boruri supradimensionate care făcea furori pe conturile de Instagram ale fashionistelor de peste tot. Dacă încă mai ai o astfel de pălărie în garderobă, poți să o porți fără rușine la anul. Dacă nu ai una, fii fără grijă, vei avea cu siguranță șansa să îți cumperi una.


 • Pantaloni scurți largi

  Acest tip de pantalon este considerat mai degrabă potrivit publicului masculin, dar iată că a venit rândul femeilor să se îmbrace cu ceva mai lejer. Dacă ai în garderobă doar pantaloni scurți din denim, foarte scurți chiar și foarte strâmți, ai acum ocazia să îi înlocuiești cu o pereche total diferită, dar mult mai confortabilă. Dacă nu ești sigură unde o să îi găsești, cei de la Collective care comercializează articole vestimentare de la branduri cunoscute, vor avea cu siguranță câteva opțiuni perfecte pentru tine.

 

 • Imprimeu tip vopsea ștearsă

  Iată un motiv al anilor 60 care reapare în tendințele modei actuale, indiferent că ne place sau nu. Bineînțeles, s-ar putea să găsești ceva de genul în dulapul mamei tale, sau mai degrabă a tatălui tău. Oricum ar sta lucrurile, acesta o sa fie un imprimeu perfect pentru vacanța de vară din 2019.

 

 • Sandale… aparte

  Îți aduci aminte de șlapii cu blană? Fii fără grijă, nu o să revină în trend. Totuși sandalele joase vor fi însoțite de detalii cel puțin interesante. Franjurii sunt doar una dintre propuneri, în timp ce șireturile pe gleznă vor revenii și ele în forță.

 

 • Pelerine

  Pelerinele erau o piesă vestimentară preferată de doamnele anilor `50, deci putem vorbi despre o revenire a tendințelor. Bineînțeles nu trebuie să ploaie cu găleata ca să îi iei o astfel de pelerină pe tine. Poți să o porți fără grijă primăvara. O variantă într-o culoare vibrantă va atrage cu siguranță atenția și va face mai veselă orice zi mohorâtă.

 • Neon

  Acum câțiva ani când culorile neon erau peste tot de la oja doamnelor, până la încălțămintea domnilor, existau câteva voci cârcotașe care aveau ochii deranjați de această tendință. Ei bine, dacă ești una din acele persoane, te sfătuim să îți pregătești ochii deoarece, după ani în care pastelul a fost ridicat în slăvi, culorile neon revin mai îndrăznețe ca niciodată.

 

 • Umeri bufanți

  Suntem siguri că de asemenea articole vestimentare nu duci lipsă, asta în cazul în care ai acces la garderoba mamei tale sau chiar a bunicii. Nu vorbim despre acei umeri cu bureței care aveau rolul de a balansa silueta, aducând umerii la același nivel cu șoldurile. Vorbim despre umeri cu adevărat impozanți și umflați. O să îi găsești peste tot, atât pe rochițe cât și pe jachete. Dacă ești suficient de îndrăzneață, poți construi o ținută foarte stilată cu astfel de piese.

 

 • Pliseuri

  Pliseurile au fost în tendințe destul de constant în ultimii 2 ani. De data aceasta însă pliseurile dese sunt cele mai apreciate. Le vei putea aborda atât în clasicele fuste și rochii, dar și ca detalii care vor face o bluză sau o cămașă cu totul deosebită.

 

 • Paiete

  După o pauză nu foarte lungă, paietele sunt din nou în tendințe. Ținutele tale de petrecere sau de ocazie nu mai trebuie să fie plictisitoare. Dacă îți place să strălucești, acesta este sezonul tău. O rochie din paiete cu o croială deosebită va atrage cu siguranță multe priviri admirative.

Cea mai mare tendință a anului 2019 va fi însă aceea de a te simții bine în pielea ta. Nu trebuie să porți ceva pentru că este la modă, tot așa cum nu trebuie să încetezi să te îmbraci într-un anume fel doar pentru că nu este în tendințe. Fii tu însuți și bucură-te de fiecare ocazie în care poți să te exprimi prin vestimentație!

Comentează cu Facebook