Trei accidente în zona Luduş în acest weekend

#La data de 8 iulie a.c., ora 17:15, politiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Luduş, au fost sesizaţi despre faptul că pe DN15 E60, la km 22+700 m, în localitatea Hădăreni a avut loc un accident rutier, între două autoturisme conduse de doi bărbaţi, de 52 de ani din localitatea Crăciuneşti, respectiv 32 de ani din localitatea Cheţani.

În urma testării cu etilotestul, bărbatului de 32 de ani, i-a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar penal.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

#La data de 7 iulie a.c., ora 12:56, pe strada 1 Mai din localitatea Luduş, un tânăr, de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staţionat şi la volanul căreia se afla o femeie de 43 de ani, după care a părăsit partea carosabilă şi a intract în coliziune cu un stâlp.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a două pasagere de 43, respectiv 9 ani, care se aflau în autoturismul condus de tânărul de 19 ani.

#La data de 7 iulie a.c., ora 14:24, pe DN15 E 60, în comuna Bogata, un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, care se deplasa paralel cu acesta, pe banda a doua de circulaţie.

În urma testării cu etilotestul, bărbatului de 54 de ani, i-a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauza se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Comentează cu Facebook