Trei unităţi avizate sanitar cu plan de conformare la Târnăveni

 

În ședința din 29 august a Colegiului Prefectural Mureș a fost prezentată situaţia unităţilor şcolare din învăţământul preuniversitar în judeţ.

„Pregătirile pentru începerea noului an şcolar 2018-2019 sunt în curs de definitivare. Din perspectiva condiţiilor de desfăşurare a procesului instructiv-educativ, a infrastructurii, datele colectate din unităţile de învăţământ conduc spre concluzia că, în general, şcolile mureşene sunt pregătite pentru începerea unui nou an de învăţământ, iar unităţile cu probleme din punctul de vedere logistic sau al resurselor umane sunt în număr redus”, anunţa Inspectoratul Şcolar.

Şcoala Gimnazială “Traian” Târnăveni, Şcoala Primară şi Grădiniţa cu PN „Decebal” din Bobohalma au primit aviz sanitar cu plan de conformare.

Cu privire la autorizaţia de securitate la incendiu la Târnăveni nu sunt probleme.

Din analizele efectuate, rezultă faptul că în Transilvania există cele mai bune facilități educaționale din punct de vedere al accesului în regiune, cartier și strada unde locuiesc iar orașul Tîrgu Mureș este pe locul 4 după Oradea, Brașov și Pitești.

Comentează cu Facebook