UPM Charity Week Tîrgu Mureș luptă pentru două povești triste

În data de 20 decembrie, Liga Studenților din Universitatea „Petru Maior” Tîrgu Mureș (LSUPM) și Asociația Basarabenilor Mureșeni, cu sprijinul Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș organizează evenimentul UPM Charity Week. Evenimentul începe miercuri 20.12.2017 – Charity Party Zambara Bistro&Louge, unde cei prezenți vor fi întâmpinați cu prăjituri, iar distracția va fi asigurată de către Dj Adrian FUNK. Intrarea se face pe bază de donație! Minim 5 RON.

Joi 21 decembrie, „UPM Charity Week” continuă cu evenimentul Dăruim Cabana UPM (Complex Weekend), unde studenții din Universitatea „Petru Maior”, atât membrii organizațiilor cât și studenții Erasmus din Italia, Turcia, Turkmenistan și Germania vor găti preparate tradiționale pentru a fi gustate de către vizitatori. Intrarea este liberă! Donațiile se pot face la locație! Toți banii adunați se vor dona către:

1. Unei familii din Satul Archita, comuna Vânători , municipiul Sighișoara! 

Copiii au rămas în grija bunicilor, fiindcă ambii părinți au decedat , chiar mama sa a murit anul acesta ucisă de concubinul ei și copiii locuiesc cu bunicii într-un canton CFR.

2. Unui minor de 16 ani, fără casă, mamă decedată acum 5 ani, tata cioban la oi în altă localitate. Minorul locuiește într-o anexă a unui magazin mixt din sat Petrilaca, comuna Cuci. Acesta este ținut din milă. Camera nu este încălzită. Minorul îi mai ajuta pe proprietari la treburi ușoare din spusele proprietarilor și mai muncește ca zilier pentru a se întreține. 

Un copil cu bun-simț, necăjit si cu o tristețe imensă in ochi. Cu toate acestea prefera să muncească decât să fie instituționalizat la un centru de plasament.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.