Valentin Pescari, fostul şef al IJP Mureş, achitat de Înalta Curte de Justiţie

valentin-pescari-900x506Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis achitarea inculpaţilor Valentin Pescari, chestor de poliție, fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, la data faptei, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de luare de mită în formă continuată și Teodor Giurgea, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Mureş, la data faptei, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de dare de mită în formă continuată.

Avocaţii apărării Lucian Criste și Vlad Sălăgean, din echipa renumitului Mateuţ, au reuşit să obţină achitarea şefului IJP Mureş.

Direcția Națională Anticorupție a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor, iar azi rejudecând cazul îl achită pe inculpatul Pescari Valentin (…) pentru săvârşirea infracțiunii de luare de mită, şi pe inculpatul Giurgea Teodor (…) pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate…”se arată în comunicatul citat de Gazeta de Cluj.

EM

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. Onoarea si trauma morala cine i-o da inapoi ba Dobre?

  2. DOBRE esre gata.

  3. Felicitări Vali.Adevăratii prieteni au crezut în tine
    C.Filean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.