fbpx

Vezi cum poți obține abonament gratuit la sala de fitness!

Gabriel Toncean are vești bune pentru liceeni. Cei care vor promova examenul de Bacalaureat cu nota peste 8 vor primi premiu un abonament gratuit la sala de fitness, administrată de el, după cum urmează: cei cu media 8 – primesc 1 abonament gratuit o lună, cei cu media 9 – primes un abonament gratuit pe 3 luni, iar cei cu media 10 – beneficiază de abonament gratuit pe 6 luni !

”Educația este temelia unei societăți incluzive, capabilă să-și ocrotească membrii și să susțină dezvoltarea acestora. Cred că o educație completă, trebuie să includă și sportul. Educația pentru sănătate ar trebui să reprezinte o prioritate, indiferent de vârstă. Cu atât mai mult, în perioada copilăriei/adolescenței, sportul asigură o dezvoltare armonioasă și pune bazele unui organism sănătos, capabil să facă față la diverse afecțiuni. Prin toate acțiunile de acest gen pe care le-am derulat, am încercat să susțin eforturile pe care elevii și părinții le fac, atât la școală, cât și pe terenul sau în sala de sport. De această dată, îmi doresc ca prin abonamentele oferite să stimulez performanțele școlare și să deschid apetitul pentru mișcare a liceenilor din Reghin. Avem o comunitate care își pierde încet- încet tinerii, în detrimentul orașelor dezvoltate, precum Oradea sau Cluj-Napoca. Iar unul dintre motive este lipsa infrastructurii pentru agrement și sport. Îmi doresc ca reghinenii să vadă că și la ei acasă se poate trăi bine. Pentru asta însă, avem nevoie ca și administrația să înțeleagă că bunăstarea cetățenilor nu depinde doar de asfalt” a declarat Gabriel Toncean.

Din 15 iunie, măsurile de relaxare după pandemia de coronavirus a cuprins și redeschiderea sălilor de fitness, gimnastică aerobică și alte activități sportive. Așadar, elevii cu note bune, sunt așteptați la sala de sport.

                                                                   GRAMA IMOLA

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW