Victor Ponta la Târgu Mureş: “Niciodată în 17 ani n-am văzut în PSD această teleormanizare”

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent marți la Târgu Mureș alături de foști miniștri din cabinetul său precum Daniel Constantn, Ioana Petrescu și Nicolae Bănicioiu, pentru mai multe întâlniri cu membri și simpatizanți ai partidului pe care l-a fondat, Pro România, dar și cu reprezentanți ai mediului de afaceri din județ. Potrivit datelor oferite de acesta, la nivel național partidul său are în baza de date circa 7.000 de membri, din care în Mureș sunt circa 750, în 37 de filiale.

În aceeași conferință de presă, Ponta a criticat sistemul clientelar, “feudal” al actualei guvernări, în care în sistemul public sunt angajați “frați, cumnați, iubite” și bazat pe alte criterii decât cele profesionale, și despre care a spus că e falimentar, pentru că, din cauza acestuia, în fiecare zi România pierde.
“Niciodată în 17 ani n-am văzut în PSD această teleormanizare, în care toată lumea împarte funcții. (…) Doar cu oameni deștepți poți să faci performanță”, a spus Ponta, adăugând că primarii sunt speriați și să apară în poză cu el, pentru că sunt siguri că imediat pierd banii pentru proiectele localității sau le sunt date afară rudele, din posturile de la stat.

Potrivit fostului premier, la ora actuală, în România avem o administrație care devine în fiecare zi “mai stufoasă și mai mlăștinoasă”, în care salariile la stat sunt mai mari decât cele din privat, lucru care nu se mai întâmplă nicăieri în lume, și în care, pentru orice vrei să faci în Mureș, spre exemplu, trebuie să te deplasezi sute de kilometri la București, pentru o ștampilă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.