(Video) Hoţ prins după o spargere în centrul oraşului

Poliţiştii de investigaţii criminale din Mureş au efectuat percheziţii domiciliare la o persoană bănuită de furt din locuinţă. Prejudiciul cauzat în urma comiterii faptei este de peste 71.000 de lei.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Tg. Mureş au desfăşurat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Tg. Mureş, la o persoană bănuită de un furt din locuinţă.

În fapt, la data de 6 noiembrie 2017, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt, dintr-o locuinţă situată în Piaţa Victoriei, din municipiul Tg. Mureş, de unde ar fi fost sustrasă o geantă cu 60.000 de lei, 2.500 de euro şi 110 dolari.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş, a fost identificată o femeie, de 34 de ani, din municipiul Tg. Mureş, bănuită de comiterea faptei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 4.500 de lei şi mai multe înscrisuri care dovedeau depunerile de numerar, în diferite conturi, ulterior comiterii faptei.

Probarea activității infracționale s-a efectuat cu sprijinul Serviciului Criminalistic.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Rusineeeee!Pentru o amarita de femeie(chiar si daca era barbat)au venit luptatori,oare,cu cine sa se bata?Asta asa,ca si fie notati astia ca in ziua aia,au muncit’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.