Weekendul trecut, poliția a depistat în Mureș mai mulți tineri care conduceau după ce au consumat alcool

 

#La data de 10 martie a.c., la ora 22:30, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Gorneşti au oprit în trafic, pe DJ 153 B, în localitatea Glodeni, un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

 

#La data de 10 martie a.c., la ora 23:25, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au oprit în trafic, pe strada Toamnei din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 29 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

 

#La data de 11 martie a.c., la ora 02:00, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au oprit în trafic, pe strada Nucului din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar când a fost condus la unitatea spitalicească in vederea recoltării probelor de sânge, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

#La data de 11 martie a.c., la ora 23:25, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrnăveni au oprit în trafic, pe strada Dr. Victor Babeş din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

 

#La data de 11 martie a.c., la ora 2:00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.2 Band au oprit în trafic, pe DJ 151/A, pe raza localității Şăulia, un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar când a fost condus la U.P.U. SMURD Tîrgu Mureş, in vederea recoltării probelor de sânge, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.