Weekend cu jazz la J’ai Bistrot

alina manole afisJ’ai Bistrot are programate două concerte de jazz în această săptămână. Joi 15 Noiembrie cântă Iordache și Sorin Romanescu, iar vineri Alina Manole & Friends.

Iordache este saxofonist, compozitor si aranjor. A colaborat de-a lungul timpului cu Harry Tavitian, cu formatiile Timpuri Noi si Orient Express, cu Vlaicu Golcea, Marta Hristea, Maria Raducanu, Mircea Tiberian. Din 2004 este membru al trupei rock Kumm. In 2003 a infiintat grupul Iordache, alaturi de care a cantat in majoritatea cluburilor si festivalurilor din Romania, la Ierusalim si Luxemburg.

Sorin Romanescu este considerat cel mai interesant chitarist roman contemporan. A cantat cu majoritatea muzicienilor de jazz din tara, cu Lucian Ban (“Romanian-American Suite”), cu Nicolas Simion, a compus muzica pentru teatru, film si dans contemporan.

Alina Manole, singura cantareata de folk-jazz din Romania, vine impreuna cu prietenii si colegii de scena Adrian Cristescu si Tudor Olaru.

Concertul de joi va începe de la ora 21:00, intrarea fiind 15 lei, iar cel de vineri tot de la 21:00, însă prețul biletului va fi de 20 de lei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.