Începe “Sighișoara folk”!

Sâmbătă și duminică, Cetatea Sighișoarei va vibra de acordurile chitarelor și se va umple de vocile menestrelilor și ale fanilor lor, într-un eveniment artistic de înaltă ținută: “Sighișoara folk”!
Unul dintre menestrelii care se simt aici ca și acasă este Ducu Bertzi: “Iubesc Sighișoara de când am călcat la primele mele concerte acolo. Am cunoscut oameni frumoși, interesanți, locuri încărcate de legendă, m-am bucurat cu toată ființa mea de toate anotimpurile la Sighișoara. Astfel, am ajuns să am cei mai mulți prieteni pe metru pătrat, la Sighișoara. Aș putea scrie o carte despre prieteni și întâmplări la Sighișoara!” ne-a mărturisit Ducu, cel care știe “după poziția cocoșului de pe casa de vis a vis de Hotel Sighișoara, cum va fi vremea!“.
Toţi artiștii care vor concerta pe scena din Piața Cetății revin aici cu emoție: “Întotdeauna mi-am dorit să cânt acolo, în inima Cetății”, spune și Cătălin Condurache.
Programul festivalului este unul de excepție: Alifantis&Zan invitat Mihai Neniță, Vasile Șeicaru&Nicolae Matei, Teodora Iacob&band, Adrian Ivanițchi, Vali Șerban, Florin Săsărman&Alexandru Filip, Ștefania Iacob&Sorin Poclitaru sunt numele care vor urca pe scenă în prima seară, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici&Teo Boar, Ducu Bertzi&friends, Cătălin Condurache&Sandy Deac, Maria Gheorghiu, Emeric Imre și Dinu Olărașu&Tituș Constantin, în cea de-a doua seară.
Atât sâmbătă, cât și duminică, concertele vor fi precedate de mai multe lansări de albume și cărți, semnate de unii dintre artiștii participanți la manifestare. Acestea se vor desfășura înaintea spectacolelor, la standul ce va fi amplasat în vecinătatea scenei. Iată programul acestora:
Sâmbătă, 23 iunie 2018
 Ora 16.30 Lansare de carte: Sorin Poclitaru – “50”, Editura SMArt 2018
 Ora 17.00 Lansare de disc: Ștefania Iacob – “Vindecarea de frig”, FAIR 2018
 Ora 17.30 Lansare de carte: Nicu Alifantis – “45 de poeme la întâmplare”, Alifantismusic 2018

Duminică, 24 iunie 2018
 Ora 16.30 Lansare de disc: Dinu Olarașu – “Bun”, MR&Smart FM 2018
 Ora 17.00 Lansare de disc: Cătă&Sandy – “Golden folks”, Condurache Art Project 2017
 Ora 17.30 Lansare de disc: Maria Gheorghiu – “Câmp de lavandă”, Global Content 2017
La standul cu cărți și albume folk, oferta de titluri va fi una foarte bogată.
Vă așteptăm la “Sighișoara folk” – Regalul menestrelilor în Cetate!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.