Peste 150 de copii la prima ediţie a concursului naţional de mountainbike UMF Bike Days

Peste 150 de copii au participat, vineri, la prima ediţie a concursului naţional de mountainbike UMF Bike Days, care se desfăşoară în campusul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, începând de vineri până duminică.

Competiţia UMF Bike Days, coordonată de Lucian Logigan, campion naţional şi balcanic la mountainbike, a debutat vineri cu întrecerile de copii şi vor continua, sâmbătă şi duminică, cu cele pentru sportivi din categoriile elite şi amatori se vor întrece pe două trasee, Cross-Country Olimpic (XCO) şi Cross-Country Point-to-Point (XCP), unde sunt deja înscrişi peste 200 de participanţi.

De Ziua Internaţională a Copilului, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş a organizat – pe lângă concursul cu biciclete, la care au luat parte copii vârste cuprinse între 5 şi 14 ani – numeroase activităţi interactive, cum ar fi vizite în Grădina Botanică, concurs de desene, curs de acordare a primului ajutor, happy show, concurs de tras funii, concurs de făcut baloane de săpun.

În faţa Centrului de Simulare şi Abilităţi Practice, copiii au vizitat o expoziţie moto organizată de Asociaţia Moto TGM şi au votat pentru cea mai frumoasă motocicletă.

Alţi circa 500 de copii au participat, vineri, la petrecerea “Pentru copilul din tine”, organizată de Primăria Târgu Mureş, în Cetatea Medievală, ocazie cu care au putut urmări lupte cavalereşti, spectacole pentru copii şi au participat la diferite concursuri, fiind răsplătiţi cu medalii.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.