Prostituţia a fost eradicată

raportcomandantAni la rând, rapoartele Poliţiei municipiului Tîrnăveni relevă un aspect pe cât de pozitiv pe atât amuzant. La Tîrnăveni nu mai există prostituţie şi asta din lipsă de clienţi. Cele care se mai îndeletnicesc cu această meserie preferă să facă naveta în alte părţi, unde clienţii sunt mai înstăriţi şi mai numeroşi.

Astfel, raportul de evaluare al Poliţiei pe anul 2012 bifează din nou cifra zero la capitolul prostituţie. Chiar dacă în anul 2012, în evidenţele Poliţiei Tîrnăveni au fost înregistrate un număr de 622 infracţiuni, comparativ cu perioada similară a anului precedent când au fost înregistrate un număr de 609 infracţiuni. Rata criminalităţii infracţiunilor sesizate la nivelul municipiului este astfel de 1.207,14 la suta de mii de locuitori, faţă de o rată de 1.103,57 în perioada similară a anului 2011. În ceea ce priveşte infracţiunile sesizate comise pe raza municipiului, cele mai multe infracţiuni sesizate au fost cele referitoare la furturi, 264 pe parcursul anului 2012.

Ce spune populația

„Nu mai avem prostituţie? Păi cine să mai meargă la ele, suntem un oraş de pensionari”, a declarat M. Petru un pensionar în vârstă de 66 de ani.

„E foarte bine, oamenii şi-au întors faţa la Dumnezeu şi au renunţat la păcate. Mă bucur că e aşa la Tîrnăveni, dar parcă nu mi-ar vine a crede”, a spus Florentina V. în vârstă de 49 de ani.

„Nici nu mă mai mir de asta, la Tîrnăveni totul e distrus” a declarat zâmbind Ştefan R., în vârstă de 25 de ani.

Fața albă a municipiului

Nu doar la capitolul prostituţie nu există cazuri concrete, ci şi în ceea ce priveşte ultrajul contra bunelor moravuri, şantajul, darea sau luarea de mită, legea contabilităţii, delapidarea sau traficul de influenţă, unde Poliţia nu a înregistrat niciun caz.

„Poliţia Tîrnăveni va depune în continuare eforturi susţinute conform atribuţiilor sale, cu dorinţa de a menţine criminalitatea sub control şi pentru a asigura un nivel de ordine şi siguranţă publică care să satisfacă cerinţele comunităţii”, a declarat comisarul Marcel Grama, comandantul Poliţiei din Tîrnăveni în prezentarea făcută în faţa Consiliului Local.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.